Arnavutköy Belediyesi
Yaz Spor Okulları Yapılan Şenlikler ile Sona Erdi

Yaz Spor Okulları Yapılan Şenlikler ile Sona Erdi

12 Eylül 2022 Pazartesi

Arnavutköy Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Yaz Spor Okulları” Arnavutköy Şehir Parkı’nda yapılan şenlikle sona erdi. 

Arnavutköy Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği Yaz Spor Okulları bu yıl da vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. 6-16 yaş arası 3 bin 950 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen Yaz Spor Okulları’nda futbol, basketbol, voleybol, karate, cimnastik, yüzme, okçuluk, güreş, futsal, kickboks gibi branşlarda profesyonel antrenörler tarafından eğitimler verildi. 

Arnavutköy Yaz Spor Okulları kapanış töreni için Arnavutköy Şehir Parkı’nda yapılan şenlikler, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.  Birçok alanda hünerlerini sergileyen öğrenciler etkinliklerle doyasıya eğlendi. 

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “Her yıl düzenli olarak Yaz Spor Okulları yapıyoruz. Programımıza gençlerimizin bu sene de yoğun ilgisi vardı. 6-16 yaş arasında yaklaşık 4 bin evladımız çalışmalarımıza iştirak etti. 10 farklı branş ve alanda çocuklarımızın yeteneklerini biraz daha geliştirmek adına çok güzel çalışmalar icra edildi. Çocuklarımızın hem bedenen hem de zihnen daha iyi yerlere gelmesi için anneler, babalar, kamu idareleri, yerel yönetimler ve okullarımız elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Spor okulu faaliyetlerimizi sadece yazın yapmıyoruz. Yıl içerisinde spor okulları programlarımız ile yeteneklerini keşfettiğimiz çocuklarımızın yeteneklerini geleceğe taşımak için ciddi çalışmalar yapıyoruz. Çocuklarımızın sosyalleşeceği eğitimleri çocuklarımıza vermeye devam ediyoruz.” dedi.

Arnavutköy Şehir Parkı’nda yapılan şenlikte Yaz Spor Okulları’na katılan öğrenciler; voleybol, basketbol, futbol, karate, jimnastik ve okçuluk alanında hünerlerini sergiledi. Program sonunda Yaz Spor Okulları’na katılan çocuklara sertifika ve madalya verildi. Arnavutköy Şehir Parkı’nda yapılan etkinlikler gün boyu devam etti.  
 

Spor HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?