Arnavutköy Belediyesi
Başkan Mustafa Candaroğlu, Fethiye Maçını Tribünden Takip Etti

Başkan Mustafa Candaroğlu, Fethiye Maçını Tribünden Takip Etti

22 Nisan 2024 Pazartesi

Ligin 36. haftasında Fethiyespor ile karşılaşan Arnavutköy Belediyespor, mücadeleyi 2-0 kazandı.  

Arnavutköy Belediyespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 36. haftasında Fethiyespor ile karşı karşıya geldi. Arnavutköy Bolluca Stadı'nın oynanan mücadele, futbolseverlere büyük heyecan yaşattı. Arnavutköy Belediyespor’u desteklemek için bir araya gelen taraftarlar arasında, Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu da yer aldı.  

Arnavutköy Belediyespor, maça hızlı bir başlangıç yaptı ve 2. dakikada Ömer Faruk Ermeç'in attığı golle öne geçti. İlk yarının geri kalanında da üstün bir oyun sergileyen ev sahibi ekip, soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.

İkinci yarıda da aynı tempoyu sürdüren Arnavutköy Belediyespor, rakibine pek fırsat tanımadı. Maç boyunca üstünlüğünü koruyan ve etkili hücumlarla rakip kaleyi zorlayan ekip, 80. dakikada yine Ömer Faruk Ermeç'in golüyle skoru 2-0'a getirdi.

Maç sonunda Arnavutköy Belediyespor, 2-0'lık galibiyetle sahadan ayrıldı ve puanını 38'e çıkardı. Bu sonuçla birlikte küme düşme potasından bir adım daha uzaklaşan Arnavutköy Belediyespor, 13. Sıradaki yerini korudu.

Spor HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?