Bisikletliler Kütahya’dan Yola Çıktı

12 Temmuz 2021 Pazartesi

15 Temmuz şehit ve gazilerini hatırlamak ve unutturmamak için düzenlenen “Şehit Ömer Halisdemir Ulusal Bisiklet Turu” tüm hızıyla devam ediyor.

Arnavutköy Belediyesi’nin bu yıl 5.’incisini düzenlediği “Şehit Ömer Halisdemir Ulusal Bisiklet Turu” kapsamında İstanbul’dan yola çıkan bisikletliler, Kütahya’ya ulaştı. Burada dinlenen sporcular Afyonkarahisar’a pedallamak için Kütahya Valiliği önündeki alana geçti.

Kütahya Valiliği önünde düzenlenen törene Kütahya Valisi Ali Çelik, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Gençlik ve Spor Müdürü Feyzullah Gayret katıldı.

Vatan toprağını Kütahya Valisi Ali Çelik’ten teslim alan sporcular 96 km’lik etabı tamamlamak için yola çıktı. Vatan toprağının teslim edilmesinin ardından Vali Çelik, Kütahya etabını tamamlayıp Afyonkarahisar için pedal çeviren sporculara, eşlik etti.

Spor HABERLERİ