Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy Belediyesi, Elit Karate Sporcularını Ağırladı

Arnavutköy Belediyesi, Elit Karate Sporcularını Ağırladı

09 Ekim 2023 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi tarafından 120’den fazla sporcunun katılımıyla “Elit Sporcu Gelişim Semineri” düzenlendi. 

Arnavutköy Belediyesi, sporun ve sporcunun gelişimi için önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Arnavutköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu ve Avlu34 Konferans Salonu’nda düzenlenen "Elit Sporcu Gelişim Semineri"ne İstanbul genelinde 25 farklı spor kulübünden 120'den fazla karate sporcusu katıldı. 

Seminerde, sporculara karatede performans geliştirmenin temellerini anlatan bir sunum gerçekleştiren Dr. Taylan Hayri Balcıoğlu, katılımcılara değerli bilgiler sundu. Ardından karatenin milli yıldızları Sensei Ilgar Abat, Sensei Murat Salih Kurnaz ve Sensei Aykut Kaya'nın katıldığı keyifli bir söyleşi gerçekleştirildi. Sporcular, milli karate sporcularıyla bir araya gelerek deneyimlerini ve başarı hikâyelerini dinleme şansı buldular.

Söyleşinin ardından, milli sporcu hocaların nezaretinde gerçekleştirilen ortak kumite antrenmanıyla sporcular, becerilerini geliştirme fırsatı buldular. Katılımcılar, tecrübeli sporculardan aldıkları tavsiyelerle kendi yeteneklerini daha da ileri taşımanın yollarını keşfettiler. 
 

Spor HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?