Arnavutköy Belediyesi
Bolluca Stadı UEFA Standartlarına Uygun Hale Getirildi

Bolluca Stadı UEFA Standartlarına Uygun Hale Getirildi

29 Kasım 2022 Salı

Arnavutköy Belediyesi tarafından tamamlanan ve hizmete açılan Bolluca Stadı, geçen sezonlarda birçok maça ev sahipliği yaptı. 

Arnavutköy Belediye Spor’un 2021-2022 sezonunda 3. Lig’de iyi bir mücadele vererek TFF 2. Lig’e çıkmasıyla yetersiz kalan stadın, UEFA standartlarına uygun hale getirilmesi için yapılan çalışmalar tamamlandı ve tekrardan hizmete açıldı. 

14 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu olan Bolluca Stadı; bin 100 taraftar kapasitesi, hibrit çime dönüştürülen zemini, kamp tesisi, ilave VİP salonu ve diğer üniteleri ile UEFA standartlarına hazır hale getirildi. Bolluca Stadı’nın yenilenmesinden dolayı maçlarını Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda oynayan Arnavutköy Belediye Spor, çalışmaların tamamlanmasının ardından ilk maçını Bursaspor’a karşı oynadı.

3 Puan 3 Golle Geldi

Arnavutköy Belediye Spor, yenilenen Bolluca Stadı’ndaki ilk maçında Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Arnavutköylü taraftarlar da Bolluca Stadı’ndaki ilk maçta takımını yalnız bırakmadı. Furkan Yaman’ın golü ile ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Arnavutköy Belediye Spor, ikince yarıda Furkan Yaman ve Adem Metin Türk’ün bulduğu gollerle Bursaspor’a karşı 3-0 galip geldi. 
 

Spor HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?