Geleneksel Sporlar İle Etkinlikler Devam Etti

29 Haziran 2021 Salı

Arnavutköy Belediyesi’nin düzenlediği yaz etkinlikleri, Karaburun sahilinde tüm hızıyla devam ediyor.

Aşılama çalışmalarının hızlanması ve kademeli normalleşme sürecinin başlamasıyla yaz etkinliklerine ağırlık veren Arnavutköy Belediyesi, Karaburun sahilinde çeşitli etkinlikleri vatandaşlarla buluşturuyor.

Deniz Manzaralı Sabah Sporu

Arnavutköy Belediyesi’nin organizasyonuyla hazırlanan Karaburun Yaz Etkinlikleri, saat 10.00’da başlayan sportif hareketlerle start aldı. Alanında uzman eğitmenler ile yapılan sabah sporlarına vatandaşlar da eşlik etti. Yaklaşık bir saat süren sabah sporlarının ardından saat 12:00 itibariyle geleneksel ata sporlarından biri olan okçuluk eğitimleri başladı. Miniklerden yetişkinlere kadar güvenli alanda oluşturulan hedefe ok atmak için herkes sıraya geçti. Hedefi vurmak için hünerlerini sergileyen vatandaşlar, uzman eğitmenlerden okçuluk eğitimi aldılar.

Spor HABERLERİ