Arnavutköy Belediyesi
Spor Akademisi Hazırlık Kursları Devam Ediyor

Spor Akademisi Hazırlık Kursları Devam Ediyor

27 Nisan 2023 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilen Spor Akademisi Hazırlık Kursu dersleri devam ediyor.  
Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından verilen Spor Akademisi Hazırlık Kursu dersleri devam ediyor. Kurslara katılan öğrenciler, eğitimler ile üniversiteye hazırlanıyor. Eğitimlere katılan lise son sınıfı ve mezun öğrenciler; beden eğitimi öğretmenliği, antrenörlük, spor yöneticiliği ve rekreasyon bölümlerine hazırlık yapıyor. 

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından verilen eğitimlerde, devlet üniversitelerinin yetenek sınavlarında kullandığı parkurların birebir modelleri ile eğitim veriliyor. Eğitimler, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün alanında uzman eğitmenleri tarafından veriliyor. 

Lise son ve liseden mezun olan kursiyerler, üniversitelerin belirlediği sınav takvimine göre gerçekleşecek olan yetenek sınavlarına hazırlanıyor. Hadımköy Spor Kompleksinde verilen eğitimler; denge tahtası, basketbol atışları, takla atma ve slalom gibi farklı istasyonlarda yapılıyor. Ayrıca orman koşusu ile öğrenciler kros antrenmanı yapıyor. 

Arnavutköy Belediyesi’nin modern spor tesislerinde gerçekleştirilen kursların desteği eğitim alan öğrenciler; ÖSYM yazılı sınavında aldıkları başarı puanlarıyla diledikleri üniversitelere başvuru yapabilecekler.  
 

Spor HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?