Gaziler Günü’nde Çelenkler Sunuldu

21 Eylül 2018 Cuma

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Arnavutköy Kozlar Parkı’nda düzenlenen program ile Atatürk Anıtı’na çelenkler sunuldu.

19 Eylül Gaziler Günü, Arnavutköy Kozlar Parkı’nda yapılan çelenk töreni ile başladı. Çelenk törenine Vali yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Nurettin Saral, Emniyet Müdürü İlker Şahin, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Muhtarlar ve Gaziler katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu

Vali yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Nurettin Saral ve gaziler Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Gaziler Günü Programı, Üsteğmen Nurullah Kaya’nın günün anlam ve önemini anlatan konuşması ile son buldu.