ARGEM Karne Sevincini Taçlandırıyor

21 Ocak 2019 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi yarıyıl tatili boyunca karnesini ARGEM şubelerine getiren tüm ilkokul öğrencilerine hikâye seti hediye edilecek.

Arnavutköy Belediyesi, 2018-2019 eğitim öğretim yarıyıl döneminde karnesini alan ve Merkez, Bolluca, Hadımköy Kiptaş, Anadolu ve Haraççı Gençlik Eğitim Merkezleri (ARGEM) şubelerine getiren tüm ilkokul öğrencilerine çeşitli hikâye kitapları hediye edecek. Bu sayede içerisinde Türk destanları bulunan dokuzlu hikâye setini alacak öğrenciler, yarıyıl tatilini daha faydalı geçirebilecek.

“Öğrenciler yarıyıl tatillerini hem okuyarak hem de dinlenerek geçirecekler”

İlkokul öğrencilerinin bu etkinlikle daha faydalı bir yarıyıl geçireceklerinin altını çizen Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Karnesini getirene hikâye seti hediye. Yarıyıl tatillerini hem okuyarak hem de dinlenerek geçirmelerinizi sağlayacağız. Böyle güzel çocuklar yetiştirdikleri için tüm ailelerimizi tebrik ediyorum. Rabbim hayırlı, güzel ömürler nasip etsin. Onlara da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.