Arnavutköy Belediyesi
Yılın İlk Kent Konseyi Toplantısı Gerçekleştirildi

Yılın İlk Kent Konseyi Toplantısı Gerçekleştirildi

31 Ocak 2019 Perşembe

Arnavutköy Kent Konseyi 17. Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenlendi. Toplantıda; 2019 yılında yapılması planlanan çalışmalar anlatıldı.

Arnavutköy’de kentlilik bilincinin yerleşmesi amacıyla Arnavutköy Belediyesi’nin öncülüğünde çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla kurulan Kent Konseyi, 2019 yılı ilk Genel Kurul Toplantısını Kozlar Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi. Her yıl iki kez toplanan Genel Kurul’un 17. buluşması Arnavutköy Kent Konseyi Başkanı Dr. Kemal Aygenli öncülüğünde düzenlendi. Toplantıya; STK Başkanları ve muhtarlar katıldı. Arnavutköy Kent Konseyi 17. Olağan Genel Kurul toplantısında 2019 yılında yapılması planlanan çalışmalar anlatıldı. Kent Konseyi Hanımlar Meclisi ve Gençlik Meclisi başkanları 2019 yılında yapacakları projeleri kurul üyelerine sundu.

“Sizler bu hassasiyeti gösterdiniz”

Programda açılış konuşması yapan Arnavutköy Kent Konseyi Başkanı Dr. Kemal Aygenli toplantının önemine vurgu yaparak şunları söyledi:  “Arnavutköy ile ilgili sıkıntıların ve sorunların görüşüldüğü ve değerlendirildiği genel kurul toplantısına hepiniz bir hassasiyet gösterip geldiniz.  Hep şunu söylüyor vatandaşlarımız, ‘Seçimden seçime bize geliyorsunuz’. Fakat biz burada Arnavutköy için gerçekten bir şey yapmak istediğimizde, bir çalışma içerisine girince bu işleri yönetecek, sahiplenecek arkadaşlara ihtiyacımız olduğunda çevremizde çok az kişiyi görüyoruz. Sizler bu hassasiyeti gösterdiniz.”

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?