Arnavutköy Belediyesi
 İlk Etkinlik Sanat Merkezi’nde Sahnelendi

İlk Etkinlik Sanat Merkezi’nde Sahnelendi

13 Mayıs 2019 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan programının ilk etkinliği Arnavutköy Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi (Avlu34 AVM) sahnelendi.

Arnavutköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının eski Ramazanlara yakışır bir atmosferde geçmesi için kapsamlı bir etkinlik programı hazırladı. Her akşam mahallelerde kurulan açık hava iftar sofralarında hep birlikte oruçlar açılıyor, ardından geleneksel Ramazan eğlenceleri ve dini programlar düzenliyor.

İlk konuk Mustafa Demirci

Ramazan ayının ilk programı çocuklara yönelik etkinlikle başladı. Çizgi film karakterleri sahneye çıkıp çocuklarla şarkı söyledi. Ayrıca çocuklar için yarışma düzenlendi. Çocuk programından sonra Tasavvuf Müziği dinletisi yapıldı. Arnavutköy Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi (Avlu34 AVM)’nde sahne alan Mustafa Demirci, birçok ilahi seslendirdi. Anneler gününe özel olarak da ilahi söyleyen Mustafa Demirci, katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Birçok ünlü konuk ve çeşitli gösteriler

Ramazan etkinlikleri kapsamında; Mustafa Demirci, Necmettin Nursaçan, Eşref Ziya Terzi, Mustafa Karataş, Nihat Hatipoğlu, Murat Necipoğlu, Ömer Karaoğlu, Bekir Develi, Dursun Ali Erzincanlı, Ömer Döngeloğlu,  Mustafa Cihat, Mehmet Emin Ay ve Emre Ermiş gibi konuklar vatandaşlarla buluşuyor. Ayrıca Ramazan Şenlikleri kapsamında, geleneksel Ramazan eğlencelerinin vazgeçilmezleri; İllüzyon Gösterisi, Karagöz-Hacivat, Jonglör Gösterisi, Kukla Gösterisi, Ateşbaz Gösterisi, Orta Oyunu ve çocuklara yönelik yarışmalar Arnavutköy Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi (Avlu34 AVM) ve Hadımköy Kapalı Pazar Yeri’nde çocukları bekliyor.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?