Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy Tema Parkı’nın Yapımına Başlandı

Arnavutköy Tema Parkı’nın Yapımına Başlandı

22 Aralık 2023 Cuma

Arnavutköy sakinleri için heyecan verici bir proje olan Tema Park’ın startı verildi. 

Arnavutköy Belediyesi, ilçenin sosyal yaşamına katkı sağlamak amacıyla Eski Kozlar Parkı yerine yapılacak olan Tema Park projesine başladı. Toplam 15 bin metrekarelik bir alana kurulacak olan park, çeşitli özellikleriyle dikkat çekiyor.

Proje kapsamında, 400 araçlık otopark, kapalı pazar, sosyal tesis, çocuklar için etkinlik alanları, gösteri ve eğlence alanları, yürüyüş, kaykay ve bisiklet yolları gibi birçok özellik barındıracak. Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, projenin başlamasıyla ilgili olarak sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaparak, ilçe sakinlerine müjde verdi.

A. Haşim Baltacı paylaşımında, "Arnavutköy’ümüzde, büyük bir proje daha hayata geçiyor! Toplam 15 bin metrekare alan üzerine kurulu içerisinde, kapalı otopark, kapalı pazar, sosyal tesis, çocuklar ve gençler için modern etkinlik alanları, gösteri ve eğlence alanı, yürüyüş, kaykay ve bisiklet yollarına sahip muhteşem tesis, ilçemizde çok yakışacak. Merkez Mahallesi’nde yapımına başladığımız, Arnavutköy Tema Park ilçemize hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi
 

Yatırım HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?