Arnavutköy Belediyesi
Devlet Hastanesi'nin Otopark Sorunu Çözülüyor

Devlet Hastanesi'nin Otopark Sorunu Çözülüyor

13 Şubat 2024 Salı

Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin açık otoparkının yenileme ve asfaltlama çalışmaları Arnavutköy Belediyesi tarafından yapılacak.

Arnavutköy Devlet Hastanesi'nin açık otoparkı, Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı'nın talimatıyla yenileniyor. Hastane yönetimi ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda harekete geçen Arnavutköy Belediyesi, otoparkın mevcut durumundaki çamur, toz ve toprak sorununu çözmek amacıyla asfaltlama çalışmalarının başlatılacağını duyurdu.

Özellikle hasta ve hasta yakınlarının zor durumda kalmasına neden olan mevcut durumun hastaların sağlığını etkilemesi ve memnuniyetsizlik oluşturmasıyla ilgili olarak konuşan Başkan Ahmet Haşim Baltacı, "Hastane otoparkı doğrudan bizim görev alanımıza giren bir konu değil ancak vatandaşlarımızın mutluluğu ve sağlığı bizim için her şeyin üzerinde bir konu. Bu nedenle hastane yönetimi ve vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine hastanemizin otoparkını asfaltlama kararı aldık." şeklinde konuştu.

Arnavutköy Devlet Hastanesi'nin otoparkının asfaltlanmasıyla birlikte, hasta ve hasta yakınlarının park etme ve hastaneye erişim konusundaki sıkıntılarının azalması ve hastaların daha rahat bir ortamda tedavi görmesi hedefleniyor.

Yatırım HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?