Arnavutköy Belediyesi
Nurettin Topçu Parkı Açıldı

Nurettin Topçu Parkı Açıldı

06 Mart 2024 Çarşamba

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Nurettin Topçu Parkı’nın yapımı tamamlanarak hizmete açıldı.

Arnavutköy Belediyesi, çocukların ve ailelerin keyifle vakit geçireceği yeni parkları ilçeye kazandırmaya devam ediyor. Mahallelerde gerçekleştirdiği çalışmalarla hem çocukları hem de aileleri sevindiren Arnavutköy Belediyesi, bu çerçevede Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde Nurettin Topçu Parkı'nı vatandaşların hizmetine sundu.

Toplam 2 bin 116 metrekare alana inşa edilen parkta yaklaşık bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor. Ayrıca 600 metrekarelik yürüyüş yolu, 198 metrekarelik mini futbol sahası ve 210 metrekarelik çocuk oyun alanıyla keyifli bir şekilde vakit geçirmek isteyenleri bekliyor. Gençlerin futbol oynayabileceği futbol sahası, çocukların eğlenceli vakit geçirebileceği oyun alanı ve ailelerin keyifle dinlenebileceği oturma alanları da parkın içerisinde yer alıyor. Park içerisinde ayrıca 6 adet piknik masası ile birlikte toplamda 21 adet oturma alanı bulunuyor.

Mahalle sakinlerinin doğayla iç içe vakit geçirmelerine ve spor yapmalarına olanak sağlayacak Nurettin Topçu Parkı’nın açılmasıyla bölge sakinleri, çocuklarıyla birlikte keyifle zaman geçirebilecekleri, spor ve piknik yapabilecekleri yeni bir mekâna kavuştu.

Yatırım HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?