Arnavutköy Belediyesi
Anahtar Teslim Töreni 16 Haziran’da

Anahtar Teslim Töreni 16 Haziran’da

13 Haziran 2023 Salı

Arnavutköy Belediyesi iştiraki ARAŞ ve Nazmi Akpınar Şirketler Grubu işbirliğiyle Hadımköy VEFA 2 Konutları anahtar teslim töreni düzenleniyor.

Arnavutköy Belediyesi iştiraki olan ARAŞ ve Nazmi Akpınar Şirketler Grubu, Hadımköy VEFA 2 Konutları'nın yapımını tamamladı. Yaklaşık 6 bin 550 metrekarelik alanda inşa edilen bu konut projesi, kamu personellerine özel olarak tasarlandı. Deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konutlar, konforlu ve güvenli bir yaşam sunmayı hedefliyor.

Kamu personellerine uygun fiyatlı konut sahibi olma imkânı sunan Hadımköy VEFA 2 Konutları'nın anahtar teslim töreni, 16 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek. Programa Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı da katılacak. Site içerisinde yapılacak olan anahtar teslim töreninde VEFA 3 Projesinin Lansmanı da yapılacak. 

156 konuttan oluşan Hadımköy VEFA 2 Konutları, modern mimarisi ve çevre düzenlemesiyle dikkat çekiyor. Projede, konutların yanı sıra yeşil alanlar, oyun parkları ve sosyal tesisler de yer alıyor. Bu şekilde, sakinlere sağlıklı bir yaşam alanı sunulması hedefleniyor.

Tamamıyla deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konutlarda, sahipleri için güvenli bir yaşam alanı sağlanmış olacak. 
 

Yatırım HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?