Arnavutköy Belediyesi
Anadolu Mahallesi Yeni Meydanına Kavuşuyor

Anadolu Mahallesi Yeni Meydanına Kavuşuyor

05 Mayıs 2023 Cuma

Arnavutköy’e yeni bir vizyon katacak olan, içerisinde birçok alanı barındıran Anadolu Mahallesi Meydan ve Kapalı Pazar Projesi’nin yapımı devam ediyor.

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapımına başlanan Anadolu Mahallesi Meydan ve Kapalı Pazarın inşası devam ediyor. Yapımı tamamlandığında toplamda 11 bin 670 m2 kapalı alana sahip olacak olan Anadolu Mahallesi Meydanı ve Kapalı Pazarı içerisinde birçok sosyal alan bulunacak.

Proje alanı içerisinde gençlik merkezi, aile sağlığı merkezi, spor alanları, çocuk oyun alanları, kafeterya, dinlenme alanları, kütüphane, muhtarlık binası, çok amaçlı salon, 303 arabalık kapalı otopark gibi alanlar yer alacak. 5 bin m2’lik meydandan oluşacak alan, yürüyüş yolu ve peyzaj alanlarıyla Arnavutköylü vatandaşlara nefes aldıran bir mekân haline gelecek.  

İnşası devam eden meydanı Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ziyaret ederek incelemede bulundu. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Haşim Baltacı, “Anadolu Mahallemizde yapımı devam eden, birçok hizmeti bünyesinde toplayacak meydan, katlı otopark ve kapalı Pazar alanında incelemelerde bulunduk. Bitimine az kaldı; ilçemiz muhteşem bir yaşam alanına kavuşuyor.” dedi.

Yatırım HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?