Arnavutköy Belediyesi
Kozlar Tema Parkı Projesinin Temeli Atılıyor

Kozlar Tema Parkı Projesinin Temeli Atılıyor

29 Mayıs 2024 Çarşamba

Arnavutköy’e yeni bir soluk kazandıracak olan Kozlar Tema Parkı'nın temelleri 31 Mayıs’ta atılıyor.

Arnavutköy Belediyesi, ilçenin sosyal yaşamına büyük katkı sağlayacak olan Kozlar Tema Park projesinin temellerini atmaya hazırlanıyor. Eski Kozlar Parkı'nın yerine inşa edilecek olan projenin temel atma töreni 31 Mayıs Cuma günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek.

Toplamda 26 bin kilometrekarelik bir alandan oluşacak olan Kozlar Tema Park projesi, vatandaşlara çeşitli olanaklar sunarak bölgenin sosyal ve rekreasyonel ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Proje kapsamında, 15 bin metrekarelik tema park, 400 araçlık otopark, 900 tezgâhtan oluşan kapalı pazar alanı, kafe ve restoran, bisiklet yolları, yürüyüş yolları, scooter ve kaykay parkı gibi pek çok aktivite alanı yer alacak.

İlçenin merkezi konumunda bulunan Tema Park, ilçe sakinlerinin rahat nefes alacağı ve sosyalleşeceği, yeşil alanları ile stres atacağı bir proje olacak. Bunun yanında ilçenin otopark ihtiyacının da önemli bir kısmı karşılanacak. Ayrıca sokak pazarlarının ilçe genelinde kapalı pazar alanlarına taşınmasıyla daha modern ve keyifli bir alışveriş imkanı sağlanacak.

Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, projenin ilçenin sosyal dokusuna büyük bir canlılık katacağını belirtirken, ilçe sakinlerine modern ve keyifli bir yaşam alanı sunacaklarını vurguladı. Ayrıca, Kozlar Tema Park projesinin çevreye duyarlı tasarımıyla da dikkat çekeceği ve doğa ile uyum içinde bir alan olacağı belirtiliyor.

Yatırım HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?