Arnavutköy Belediyesi
89 Dev Eser Açılıyor

89 Dev Eser Açılıyor

15 Mart 2024 Cuma

Arnavutköy Belediyesi, son dönemde hayata geçirilen 89 dev eserin toplu açılış törenini gerçekleştirecek.

Arnavutköy Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışını benimseyerek, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hayata geçirdiği 89 dev eserin toplu açılış törenine gerçekleştirecek. Tüm halkın davetli olduğu tören 17 Mart Pazar günü saat 18.00’de Hadımköy Meydanı’nda yapılacak. Açılış töreninin ardından ise iftar programı düzenlenecek.

Programın kapsamında, Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı'nın son döneminde hayata geçirilen ve daha önce açılışı gerçekleştirilmemiş parklar, meydanlar, kütüphaneler, otoparklar ve kapalı pazar alanları ile sosyal tesislerin açılışı gerçekleştirilecek.

Vatandaşların talepleri dikkate alınarak hayata geçirilen bu dev eserler, bölge halkına modern ve kaliteli yaşam alanları sunmayı hedefliyor. Açılışı gerçekleştirilecek eserler, her yaş grubundan insanın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde dizayn edilmiş olup, ailelerin güvenli ve keyifli zaman geçirebilecekleri ortamlar sunuyor.

Açılacak olan kütüphaneler, bilgiye erişimi kolaylaştırırken parklar ve meydanlar, doğayla iç içe vakit geçirmeyi sağlayacak. Otoparklar ise bölgenin trafiğini düzenleyerek vatandaşlara park sorununu ortadan kaldıracak.

Yatırım HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?