Arnavutköy Belediyesi
89 Vizyon Eser Hayata Geçti

89 Vizyon Eser Hayata Geçti

18 Mart 2024 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 89 dev eserin açılışı gerçekleştirildi.

Arnavutköy Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışını benimseyerek, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hayata geçirdiği 89 eserin toplu açılış töreni Hadımköy Meydanı'nda gerçekleştirildi. Programa Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, İstanbul Milletvekilleri Şengül Karslı ile Bayram Şenocak, AK Parti Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Mustafa Candaroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninin ardından ise iftar programı düzenlendi. Katılımcılar, gönül sofralarında bir araya gelerek, birlik ve beraberlik içinde iftarlarını açtılar.

Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, “Bugüne kadar Arnavutköy’ün her noktasına, Türkiye’nin birçok noktasına kardeş ilçelerimize eserler inşa ettik. Bugün de burada ilçemizde ve kardeş belediyelerimizde yaptığımız 89 dev eserin açılışını yapmak için bir araya geldik.  Bu eserlerin her biri, siz değerli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek ve gelecek nesillere daha güzel bir Arnavutköy bırakmak adına atılmış önemli adımlardır. Bu sürekte bana destek olduğunuz için her birinize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Vizyon Eserler

Açılışı yapılan eserler arasında vatandaşlara modern bir yaşam alanı sunan Hadımköy Meydan Kompleksi, Anadolu Mahallesi Meydan Kompleksi, Karaburun’da yapılan sahil düzenlemeleri, balıkçı barınakları, sosyal tesisler ve kardeş belediyelerde yapılan eserler yer alıyor.

Bunların yanında, ailelerin keyifle vakit geçirebileceği farklı özelliklere sahip 39 park, 4-6 yaş arası çocuklar için 7 adet Kur’an Kursu, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha hızlı ulaşabilmesi için 7 mahallede aile sağlığı merkezi, Arnavutköy'ün birçok mahallesinde prestij cadde ve meydan düzenlemesi, yaklaşık 20 kilometrelik bisiklet yolunun da açılışı gerçekleştirildi.

Yatırım HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?