Arnavutköy Belediyesi
Afet Yönetim Merkezinde İncelemelerde Bulunuldu

Afet Yönetim Merkezinde İncelemelerde Bulunuldu

12 Ekim 2020 Pazartesi

İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gökhan Yılmaz, Arnavutköy Belediyesi Afet Yönetim Merkezini ziyaret etti.

Afet ve Acil durum meydana geldiğinde hizmetlerin tek merkezden ve etkin bir şekilde yönetileceği ve içerisinde “Komuta ve Operasyon Merkezi” bulunan Arnavutköy Belediyesi Afet Yönetim Merkezi, ilçede yaşanabilecek afet durumları için aktif olarak kullanılıyor.

Arnavutköy Belediyesi Afet Yönetim Merkezini ziyaret eden İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gökhan Yılmaz’a Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Demirhan ve Afet Yönetim Merkezi Sorumlusu Deniz Gök eşlik etti. İl Afet ve Acil Durum Müdürü Yılmaz; Afet Yönetim Merkezi, ARKUR ve yeni hayata geçecek afet eğitim merkezi hakkında bilgilendirildi.

İlçe Afet Yönetim Merkezleri olası bir afet durumunda hızlı reaksiyon göstermek için kuruldu diyen İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gökhan Yılmaz, Arnavutköy Belediyesi de bu amaçla bu merkezi kurdu. Bu çalışmayla ilçede birtakım sorunları çözmek, bir afet durumunda kendi kurdukları ekipleri koordine etmek ve büyük bir afet anında da diğer ekipleri haberdar edilmesi için oluşturdu dedi.

Yatırım HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?