Arnavutköy Belediyesi
Karaburun Sosyal Tesisi Ziyaretçilerini Eşsiz Manzarasıyla Karşılıyor

Karaburun Sosyal Tesisi Ziyaretçilerini Eşsiz Manzarasıyla Karşılıyor

03 Kasım 2023 Cuma

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Karaburun Sosyal Tesisi ve Karaburun Kıraathanesi hizmet vermeye başladı. 

Arnavutköy Belediyesi, Karaburun Mahallesi'nde doğanın eşsiz güzellikleriyle çevrili bir sosyal tesisi hizmete sundu. Karaburun Mahallesi Meydan Düzenlemesi projesi kapsamında inşa edilen Sosyal Tesis ve Kıraathane, mahalle sakinlerinin ve ziyaretçilerin keyifli vakit geçirebileceği bir mekân olarak hizmet vermeye başladı.

Yapı, 135 metrekarelik alanda kıraathane ve 135 metrekarelik bir alanda ise sosyal tesis olarak kullanılmak üzere tasarlandı. Ayrıca, mekânda 90 metrekarelik geniş bir teras da yer alıyor. Bu proje ile birlikte mahalle sakinleri ve ziyaretçiler kıraathane bölümünde hem kütüphane hizmetinden faydalanabilecekler hem de sosyal etkileşim imkânı bulacaklar. Sosyal tesiste ise arkadaşları ve aileleriyle birlikte eşsiz deniz manzarasına karşı kahvaltı yapma veya yemek yeme imkânı bulacaklar.

Proje içerisinde yer alan bin 108 metrekarelik peyzaj alanı ise bölgeye estetik bir dokunuş kazandırarak doğayla iç içe bir ortam sunuyor. Tesisin hizmete açıldığını duyuran Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, "Karaburun Sosyal Tesisimiz ve Karaburun Kıraathanemiz hizmet vermeye başladı. Doğal güzellikle iç içe, muhteşem bir manzara eşliğinde hoşça vakit geçirebileceğimiz bu güzel mekân ilçemize, Karaburun Mahallemize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun." dedi.

Karaburun Mahallesi'nin yeni sosyal tesisi ve kıraathanesi, doğal güzellikleriyle çevrili atmosferi ve zengin içeriğiyle bölge halkına keyifli anlar yaşatmaya devam edecek.
 

Yatırım HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?