Arnavutköy Belediyesi
El Emeği Ürünler Sergileniyor

El Emeği Ürünler Sergileniyor

06 Mart 2024 Çarşamba

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak El Emeği Göz Nuru ürünler sergilenmeye başlandı. 

Arnavutköy Belediyesi, kadınların ekonomik ve sosyal güçlenmelerine destek olmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Arnavutköy Kadın Kültür ve Sanat Merkezi, Avlu 34 AVM içerisinde yer alan Etkinlik Çukuru'nda "El Emeği Göz Nuru" sergisini ziyaretçilerle buluşturdu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak düzenlenen sergi, 5 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. Sergide, Arnavutköylü kadınların Kadın Kültür ve Sanat Merkezi'nde aldıkları çeşitli kurslarda ürettikleri el emeği ürünler sergileniyor. Takı, tekstil ürünleri, çeyiz ve hediyelik eşyalar gibi farklı kategorilerde ürünlerin yer aldığı sergi, el işçiliğinin özgün ve değerli yönlerini ortaya koyuyor.

Sergi, sadece el işçiliği ürünlerini sergilemekle kalmıyor; aynı zamanda bu ürünlerin satışına da olanak sağlıyor. Böylece, kadınlar ürettikleri el emeği ürünlerini sergileyerek ve satışa sunarak ev ekonomisine katkıda bulunma fırsatı elde ediyorlar.

Arnavutköy Belediyesi düzenlediği bu tür etkinlikler ile kadınların ekonomik özgürlüğüne katkıda bulunurken aynı zamanda el sanatlarının ve kültürünün yaşatılmasına da önemli bir katkı sağlıyor.

Yatırım HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?