Cadde ve Sokaklar Yenileniyor

31 Mart 2022 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi, İmrahor Mahallesi’nde altyapı çalışması biten cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmasını sürdürüyor.

Arnavutköy Belediyesi ilçe genelinde altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda asfaltlama işlemlerine devam ediyor. Son olarak İmrahor Mahallesi’nde başlatılan asfalt serimi ve kaldırım çalışması ile sokaklar yeni görünümüne kavuştu.

Kaldırım ve asfalt Çalışması Sona Erdi

Arnavutköy Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla İmrahor Mahallesi’nde bulunan Abdullah Gül Caddesi’ndeki asfaltlama ve kaldırım çalışmaları tamamlandı.

Arnavutköy Belediyesi sorumluluğunda olan 1000 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki caddenin asfaltlama çalışmasının ilk etap çalışması geçtiğimiz ay tamamlandı. İkinci etap çalışmasında ise yol kenarı kaldırım çalışması ve ikinci kat asfalt çalışması yapıldı. Arnavutköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yenilenen cadde, vatandaşların kullanımına açıldı.

Yatırım HABERLERİ