Arnavutköy Belediyesi
Anadolu Mahallesi Kapalı Pazar Alanı Hizmete Açılıyor

Anadolu Mahallesi Kapalı Pazar Alanı Hizmete Açılıyor

28 Mayıs 2024 Salı

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Anadolu Mahallesi Kapalı Pazar Alanı 30 Mayıs Perşembe günü hizmete açılıyor.

Arnavutköy Belediyesi, ilçeye modern ve kullanışlı bir yaşam alanı kazandırmak için Anadolu Mahallesi Meydan ve Kapalı Pazar projesi kapsamında yapımı tamamlanan Kapalı Pazar Alanı’nı hizmete açıyor. Yaklaşık 12 bin metrekarelik bir alana yayılan bu proje, ilçenin sosyal ve ekonomik hayatına önemli katkılar sağlamayı hedefliyor.

Proje, özellikle Anadolu Mahallesi sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşam kalitelerini artırmak amacıyla tasarlandı. Kapalı Pazar Alanı'nın 30 Mayıs Perşembe günü hizmete açılmasıyla birlikte, ilçe sakinleri modern bir alışveriş deneyimi yaşayacaklar. Bu alan sadece alışveriş için değil, aynı zamanda sosyal etkinlikler için de bir merkez olacak.

Anadolu Mahallesi Meydan ve Kapalı Pazar Alanı projesinde, gençlik merkezi, spor alanları, kapalı otopark, kütüphane, taziye alanı gibi çeşitli alanlar, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlandı. Bu sayede, mahalle sakinleri sosyal etkileşimlerini artırırken, modern ve güvenli bir yaşam alanında vakit geçirme imkânı bulacaklar.

Vatandaşların kullanımına sunulan kapalı pazar alanı, sadece ekonomiye katkı sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda ilçe sakinlerine keyifli ve güvenli alışveriş imkanları sunacak. Arnavutköy Belediyesi, Anadolu Mahallesi Meydanı ve Kapalı Pazar projesinin bir parçası olarak inşa edilen kapalı pazar alanının 30 Mayıs Perşembe günü resmi açılışını gerçekleştirecek ve vatandaşların hizmetine sunacak.

Yatırım HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?