Arnavutköy Belediyesi
Metro İhalesinde Sona Gelindi

Metro İhalesinde Sona Gelindi

21 Haziran 2018 Perşembe

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Arnavutköylü vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Uysal, yıl sonuna kadar metro ihalesi tamamlanacak dedi.

    

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı Arnavutköy’de esnaf ziyaretinde bulundu. İlçeyi gezen İBB Başkanı Uysal ve Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Arnavutköy’de ilk durağı Cumhuriyet Meydanı olan İBB Başkanı Mevlüt Uysal’ı, yoğun bir kalabalık karşıladı. Beraberindeki heyetle Arnavutköy’e çıkarma yapan Başkan Uysal, Arnavutköy’ün ulaşım sorununun metro hatları ile tamamen çözüleceğini söyledi. Başkan Uysal; Arnavutköy’e Vezneciler Metro hattı ve Halkalı Metro hattı olmak üzere 2 hat yapılacağını ve bu hatların ihalesinin yıl sonuna kadar tamamlanacağını belirtti. Metro hatları tamamlanana kadar Arnavutköy’e hizmet eden otobüs hatlarında iyileştirme yapılacağı vurgulayan Başkan Uysal; şuan İETT 375 yeni otobüs aldı. Bu otobüslerimiz ulaşımda sorun yaşadığımız içlerimize hizmet vereceğini değindi.

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ise Arnavutköy Belediyemizin yaptığı hizmetlerin yanı sıra Büyükşehir Belediyemizin de Arnavutköy’e çok büyük hizmetleri var. Yakın zamanda tamamlanan çevre yolu, katlı otopark ve meydan düzenleme çalışması ile şehir parkları bunlardan sadece birkaçı diye konuştu.

Arnavutköy Merkezden vatandaşları selamlayarak ayrılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı; Taşoluk, Karlıbayır ve Sazlıbosna Mahallelerinde esnaf ziyaretinde bulundu. Hadımköy TOKİ bölgesine geçen Başkan Uysal’ ı burada vatandaşlar karşıladı. Vatandaşlarla ile bol bol fotoğraf çektiren Başkan Uysal, vatandaşları sorun ve istekleri de yakında dinleyerek, çözüm yolunda adımlar atılacağı söyledi.

Yatırım HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?