Taşoluk Mahallesi’nde Yeni Bir Park Hizmete Açıldı

26 Mart 2024 Salı

Taşoluk Mahallesi Anıttepe Sokak’ta yapımı tamamlanan park vatandaşların kullanımına açıldı.

Arnavutköy Belediyesi, ilçenin yaşam kalitesini artırmak ve yeşil alanları genişletmek adına çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Taşoluk Mahallesi’nde yeni bir parkı hizmete açtı. Anıttepe Sokak’ta bulunan ve yaklaşık bin metrekarelik bir alana sahip olan bu park, mahalle sakinlerine modern bir dinlenme alanı sunuyor.

Park içerisindeki düzenlemelerle birlikte yürüyüş yolları, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, spor alanları, oturma duvarı ve oturma alanları gibi birçok imkan mahalle sakinlerine sunuluyor. Bu düzenlemelerle, spor yapmak isteyenler için uygun bir alan sağlanırken, çocuklar da güvenli ve eğlenceli bir oyun alanına kavuştu.

Vatandaşlar, hizmete açılan yeni parkın mahalle sakinlerine sağladığı faydalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, yetkililer ilçenin her bölgesine daha fazla yeşil alan ve modern yaşam alanları kazandırmak için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Yatırım HABERLERİ