Arnavutköy Belediyesi
Kadın ve Çocuklar İçin İki Yeni Yüzme Havuzu

Kadın ve Çocuklar İçin İki Yeni Yüzme Havuzu

29 Nisan 2024 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi, yeni yüzme havuzlarıyla kadın ve çocuklar başta olmak üzere sporseverlere geniş imkanlar sunacak

Arnavutköy Belediyesi, kadın ve çocuklar başta olmak üzere toplumun her kesimini sporla buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yılın Kasım ayında temelleri atılan ve 7’den 70’e herkesin yararlanabileceği Merkez Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu ve Bolluca Kapalı Yüzme Havuzu, Arnavutköy’ün spor altyapısına önemli katkılar sunacak.

Yapımı devam eden bu iki yeni tesisin tamamlanmasıyla birlikte Arnavutköy Belediyesi, sporseverlere altı adet kapalı yüzme havuzuyla geniş imkanlar sağlayacak. Her iki tesiste de güvenlik standartlarına uygun olarak tasarlanan havuzlar, sağlık ve spor faaliyetlerini destekleyerek bölge halkının yaşam kalitesini artıracak.

Merkez Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu

Yarı olimpik standartlara uygun olarak tasarlanan havuz, toplam 1.250 metrekare alana sahip olacak. Seyirci tribünleri, antrenör ve sporcu hazırlık odaları, kafeterya ve peyzaj alanları da içerisinde yer alacak. Havuz, beş kulvardan oluşacak ve 1,4 metre derinliğe sahip olacak.

Bolluca Kapalı Yüzme Havuzu

Arnavutköy’ün altıncı yüzme havuzu olarak tamamlanacak olan Bolluca Kapalı Yüzme Havuzu, 1.250 metrekarelik bir alana sahip olacak. İçerisinde seyirci tribünleri, antrenör ve sporcu hazırlık odaları, kafeterya ve peyzaj alanları yer alacak. Havuzun boyutları 12,5 metreye 25 metre olacak ve 5 kulvardan oluşacak. Derinliği ise 1,4 metre olacak.

Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, "Amacımız, bölge halkına sağlıklı ve keyifli bir spor deneyimi sunmak. Yeni yüzme havuzlarımız, kadın, erkek, genç, yaşlı herkesin rahatlıkla faydalanabileceği modern tesisler olacak. " dedi.

Yatırım HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?