Arnavutköy Belediyesi
Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Temelleri Atıldı

Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Temelleri Atıldı

07 Kasım 2023 Salı

Arnavutköy Merkez Mahallesi’nde yapılacak olan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için temel atma töreni düzenlendi. 

Arnavutköy Belediyesi tarafından Anadolu Mahallesi’nde yapılacak kapalı yüzme havuzunun temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Arnavutköy Merkez Mahallesi’nde inşa edilecek olan yüzme havuzu yarı olimpik standartlara uygun olacak şekilde tasarlandı. Toplam bin 250 metrekare kapalı alanı kapsayacak olan tesis, seyirci tribünleri, antrenör ve sporcu hazırlık odaları, kafeterya ve peyzaj alanlarına da ev sahipliği yapacak.

 “Beşinci yüzme havuzunun temelini atıyoruz”

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “Her yaş grubundan insanımızın beklentilerine cevap verebilecek nitelikte bir tesisin temelini atıyoruz. Bu tesisimiz seçim beyannamemizde yer vermediğimiz bir yatırım olarak karşımıza çıktı. Böylelikle bugün Arnavutköy’ümüzün beşinci yüzme havuzunun temelini atıyoruz.  İlçemize hayırlı olmasını diliyor, hep birlikte inşallah açılışında da bulunmayı ümit ediyorum. İnşallah kısa bir süre sonra da Bolluca’da yeni bir yüzme havuzunun temelini atacağız” dedi. 
A. Haşim Baltacı birlik ve beraberlik ruhundan bahsederken konuşmasının sonunda Filistin halkının yanında olduklarını belirtti.  Baltacı, “ Allah Gazze’deki kardeşlerimiz yar ve yardımcısı olsun. İnşallah zulmün son bulduğu barışın, huzurun, kardeşliğin var olduğu bir dünyada ilelebet yaşarız” dedi. 

“Umuyorum ki buradan milli sporcular çıkar”

Kapalı Yüzme Havuzu Temel Atma Töreni’nde konuşan Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, “Cumhurbaşkanımızın da ‘Yüzmeyen Kalmasın’ adında bir projesi var. Buradaki rakamlara baktığımız zaman önemli bir gelişmenin olmasının nedeni yüzme havuzlarının yapılmış olması. Onun için de sayın belediye başkanımıza, belediye meclis üyelerimize ve belediyemizin çalışanlarına teşekkür ediyorum. Umuyorum ki buradan milli sporcular çıkar” şeklinde konuştu. 

Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’nın Arnavutköy’e yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, “Arnavutköy’ümüze yeni bir eser kazandırıyoruz, başta belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum. Mevlam bize buranın açılışını yapmayı da nasip etsin.” dedi.
 

Yatırım HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?