Arnavutköy Belediyesi
Devlet Hastanesi Otopark Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Devlet Hastanesi Otopark Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

28 Şubat 2024 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi, Devlet Hastanesi’nin otopark yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Arnavutköy Devlet Hastanesi otoparkı uzun süredir çamur, toz ve toprak sorunuyla mücadele ediyordu. Bu durum vatandaşların sağlığını olumsuz etkiliyor, park sorunu oluşmasına neden oluyordu. Arnavutköy Belediyesi, kendi yetki ve sorumluluk alanı içerisinde yer almayan hastane otoparkını, vatandaşların sağlığını da göz önünde bulundurarak yenileme çalışmalarına başlamıştı.

Belediye ekipleri, otopark alanında yapmış oldukları çevre düzenlemelerinin ardından asfaltlama çalışmalarına başladı. Yaklaşık 20 bin metrekarelik bir alana toplamda 3 bin ton asfalt dökülmesi planlanıyor. Bu kapsamlı çalışma ile otoparkın daha kullanışlı ve düzenli bir hale getirilmesi hedefleniyor.

Asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte hastalar ve ziyaretçiler, park sorunu yaşamadan sağlık hizmetlerinden yararlanabilecekler. Yenilenen otopark sayesinde hastaneye erişimde yaşanan zorluklar en aza indirecek ve sağlık hizmetlerine ulaşım daha kolay hale gelecek.

Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, yapılan çalışmalarla ilgili olarak "Hastane otoparkındaki sorunları çözmek için gereken adımları atmaktan memnuniyet duyuyoruz. Yenilenen otopark, hastalarımızın ve ziyaretçilerimizin sağlık hizmetlerine ulaşımını kolaylaştıracak ve daha güvenli bir ortam sunacak." dedi.

Yatırım HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?