Arnavutköy Belediyesi
Temiz Enerji Her Alanda Kullanılıyor

Temiz Enerji Her Alanda Kullanılıyor

06 Mart 2020 Cuma

Arnavutköy Belediyesi, ilçede bulunan parklara yerleştirdiği güneş enerjisi panelleriyle temiz enerji kullanımını artırmaya devam ediyor.

Temiz enerji kullanmak ve aydınlatma masraflarından tasarruf sağlamak amacıyla birçok alanda güneş enerjisi panelleri kullanan Arnavutköy Belediyesi, revize edilen parklarda da temiz enerji kullanımını sürdürüyor.

Çevreci bir yaklaşımla temiz bir ilçe için hizmet veren Arnavutköy Belediyesi, ilk etap çalışmalarını araç filosundaki değişim ile gösterdi. Araç filosunda yer alan ve yenileme dönemi gelen araçları hibrit araçlarla değiştiren Arnavutköy Belediyesi, yeni bir başlangıca imza atmış oldu. Temiz enerji kullanımı artırarak devam eden Arnavutköy Belediyesi, uygulama alanını ilçe genelinde yer alan parkları da ekledi.

Parklarda Güneş Enerjisi Uygulanıyor.

Arnavutköy’de bulunan parklarda temiz enerji kullanmak ve aydınlatma masraflarından tasarruf sağlamak için başlatılan uygulama, Haçımaşlı ve Adnan Menderes Mahallelerinde yer alan bazı parkların pilot alanlar olarak belirlenmesiyle başlamıştı. Uygulamadan verim alınması sonucu, revize edilen parklarda da güneş enerjisi kullanımı başladı. Son olarak Şeyh Şamil Parkı’nı revize eden Arnavutköy Belediyesi, parkın aydınlatma sistemini güneş enerjisiyle sağladı. Yenilenen parka yeni çimler, çocukların daha keyifli vakit geçirebilmeleri için oyun gurupları ve yeni banklar eklendi.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?