Arnavutköy Belediyesi
Covid-19 Önlemleri Kapsamında Duraklar Dezenfekte Edildi

Covid-19 Önlemleri Kapsamında Duraklar Dezenfekte Edildi

18 Mart 2020 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi korona virüs tehlikesine karşı dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Çin’de ortaya çıkan Korona virüsü tüm dünyayı etkisi altına aldı. Virüse karşı yoğun önlemlere rağmen geçtiğimiz günlerde ülkemizde de vakalar ortaya çıktı. Virüsle ilgili anbean bilgi veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vaka sayısının 98’e yükseldiğini açıkladı. Bununla birlikte ülkemizde korona virüsten ilk ölüm de gerçekleşti.

Arnavutköy Belediyesi COVİD-19 denetimleri kapsamında eğlence yerlerini denetlerken bir yandan da dezenfekte işlemlerini sürdürüyor.

Korona virüsün daha fazla yayılıp salgın olmasını önlemek için ise alınan önlemler eksiksiz olarak yerine getiriliyor. Bu önlemler kapsamında halk sağlığını korumak için toplu kullanım alanları düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Arnavutköy ilçesinde bulunan camii, cemevi, toplu taşıma araçları, okullar ve parklar dezenfekte edildi. Arnavutköy ilçesindeki dezenfekte işlemleri devam ederken sık kullanım alanı olan duraklar da dezenfekte edildi. Arnavutköy’deki tüm duraklar belirlenip istisnasız olarak bu işleme tabi tutuldu. Halk sağlığına uygun olarak dezenfekte edilen duraklar kullanıma hazır hale getirildi.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?