Arnavutköy Belediyesi
Sağlık Alanları Her gün Dezenfekte Ediliyor

Sağlık Alanları Her gün Dezenfekte Ediliyor

10 Nisan 2020 Cuma

Arnavutköy Belediyesi dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı aldığı tedbirler kapsamında Arnavutköy Devlet Hastanesi’ni her gün dezenfekte ediyor.

Koronavirüs tedbirlerini en üst seviyede tutan Arnavutköy Belediyesi bir yandan halkın yoğun olarak kullandığı alanlarla, kamu kurum ve kuruluşlarında dezenfekte çalışmasını titizlikle yürütürken bir yandan da cadde ve meydanları yıkayarak temizliyor.

Arnavutköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Temizlik Ekipleri kent merkezinde cadde ve meydanlar ile Arnavutköy Devlet Hastanesi dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin tüm katları, hasta odaları, muayene odaları, personel soyunma odaları ve koridorlar dezenfekte edildi. Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin içi ve dış bahçesine, Arnavutköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Temizlik Ekipleri tarafından haftanın yedi günü dezenfekte işlemi uygulanıyor.

Ayrıca aile sağlığı merkezlerinin, sağlık kuruşlarının ve eczanelerin dezenfekte işlemleri Arnavutköy Belediyesi tarafından oluşturulan ekipler tarafından gerçekleştiriliyor.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?