Arnavutköy Belediyesi
Covid-19 İçin Özel Araçlar Devrede

Covid-19 İçin Özel Araçlar Devrede

14 Nisan 2020 Salı

Arnavutköy Belediyesi koronavirüs salgına karşı tedbirlerini genişletti. İlçede tüm cadde ve sokaklar özel araçlarla ilaçlanıyor.

Arnavutköy Belediyesi sosyal alanlarla, kamu kurum ve kuruluşlarında dezenfekte çalışmasını titizlikle yürütürken bir yandan da cadde ve sokakları özel donanımlı araçlarla dezenfekte ediyor.

Arnavutköy Belediyesi’nin tüm müdürlüklerinin seferber olduğu dezenfekte çalışmaları, bir adım ileri taşınarak devam ediyor. İlçede tüm sağlık alanları, İETT durakları, parklar, kamu kurum ve kuruluşları, bankamatikler, Arnavutköy Devlet Hastanesi, eczaneler, mahalle meydanları, çöp konteynırları, cadde ve sokaklar düzenli olarak dezenfekte ediliyor. 

Adım adım her alanın dezenfekte edildiği ilçede, özel donanımlı ilaçlama aracı da devreye girdi. Sağlık Bakanlığı onaylı insana ve hayvanlara zarar vermeyen ilaçla, ilçe geneli dezenfekte çalışması sürüyor. Hadımköy Mahallesi, Hastane Mahallesi, Dursunköy Mahallesi, Boyalık Mahallesi ve Baklalı Mahallesi olmak üzere, Ömerli ve Deliklikaya Mahallesi’ndeki tüm cadde ve sokaklar ilaçlandı.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?