Arnavutköy Belediyesi
Bayramlar Bir Arada Olunca Güzel

Bayramlar Bir Arada Olunca Güzel

20 Haziran 2018 Çarşamba

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, bayramın 1. günü vatandaşlarla ile bir araya geldi.

     

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katıldığı bayramlaşma programı, Arnavutköy Kent Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Bayramın 1. günü düzenlenen programa; Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Çok Sayıda vatandaşın katıldığı programda konuşma yapan Başkan Haşim Baltacı, birlik ve beraberlik mesajları vererek, Ramazan Bayramı’nın İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Ramazan Bayramının mutluluğunun yaşandığı günde, vatandaşlarla tek tek sohbet eden Başkan Haşim Baltacı, programa gelen Arnavutköylülerin bayramını tebrik etti.

Arnavutköy Kent Meydanı’nda düzenlenen bayramlaşma töreninden sonra Başkan Haşim Baltacı, il ve ilçe dernekleri tarafından düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı.

Arnavutköy’de hizmetlerine devam eden Trabzonlular Derneği, Sinoplular Derneği, Gümüşhane Kelkit Çamurköyü Derneği, Samsunlular Derneği, Kastamonulular Derneği, Erzurum Şenkayalılar Derneği ve Romanlar Derneği’nde düzenlenen bayramlaşma programlarına katılan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, vatandaşların bayramlarını tebrik etti.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?