Arnavutköy Belediyesi
Minik Yürekler ARGEM İle Kuran Öğreniyor

Minik Yürekler ARGEM İle Kuran Öğreniyor

27 Haziran 2018 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi tarafından yaz okulları kapsamında düzenlenen Dini Eğitimler Kursu başladı.

Arnavutköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen yaz spor okulları bu yılda öğrencilerin yoğun katılımıyla başladı. İlçedeki 9 mahalledeki 9 eğitim merkezinde Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler eğitimi gören yaklaşık bin öğrenci, dini eğitimlerin yanı sıra sosyal etkinliklerle de verimli bir yaz tatili geçiriyor.

Amacımız Kuran’ı sevdirmek

Arnavutköy Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi Koordinatörü İbrahim Erdoğan yaz okulu hakkında bilgi verdi. Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan yaz okulunun yaklaşık 5 hafta süreceğini söyleyen Erdoğan: “Bu programdaki amacımız, öğrencilerimize temel dini bilgilerin yanı sıra Kuran’ı Kerim eğitimini sevdirerek onları Kuran’a ve güzel dinimiz İslam’a sempati duyarak öğretmek. Yaklaşık bin öğrencimizle derslerimiz 26 Haziran Salı günü başladı. Arnavutköy’ün çeşitli mahallelerindeki 9 şubemizde öğrencilerimize kapılarımızı açtık. Uzman eğitmen kadromuzla, sosyal etkinliklerimizle, gezi programlarımızla, pikniklerimizle çocuklarımızın davranışlarını geliştirecek hediyelerimizle öğrencilerimize Kuran’ı Kerim’i sevdirerek öğretmeyi amaçladığımız bir program. Bu program için yola çıkarken belediye başkanımız Haşim Baltacı’nın öğrencilerimize her şeyden önce Kuran’ı sevdirme amacıyla bize bu programı hazırlattı. Biz de belediye başkanımızın gösterdiği istikamette çocuklarımıza hizmet etme gayesinde yaz Kuran kursumuzu başlattık” şeklinde konuştu.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?