Denetimler Aralıksız Sürüyor

04 Mayıs 2020 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi Zabıta Ekipleri, Ramazan ayında olumsuz bir durumun yaşanmaması için gıda üretimi yapan yerlere yönelik denetimlerine hız verdi.

Yıl boyunca iş yerlerinin fiziki temizliği, üretim hanelerin gıda üretimine uygun olup olmaması, gıda güvenliği ve hijyenik şartlar açısından iş yerlerinin denetleyen Arnavutköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, özellikle kent genelindeki unlu ve tatlı üretimi yapan imalathanelere yönelik denetimlerde hijyen ve terazi ayarları ile işyeri açma ve çalıştırma ruhsat denetimleri yaptı.

Arnavutköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilçede hizmet veren market ve pide fırınlarına yönelik denetimlerini Ramazan Ayı boyunca aralıksız devam edileceğini belirtti.