Arnavutköy Belediyesi
Doğa ile İç İçe Bir Yaşam

Doğa ile İç İçe Bir Yaşam

10 Ağustos 2018 Cuma

Şehrin gürültüsünden uzaklaşmanın adresi olan Arnavutköy Belediyesi Hobi Bahçeleri, altı yıldır vatandaşlara tam hizmet sunuyor.

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından hayata geçirilen Bostan Gülistan Hobi Bahçeleri, vatandaşlardan tam not alıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar, soluğu Hobi bahçesinde alıyor. Sebze ve meyve fidelerinin ekildiği 78 m² lik 200 adet alan, kiralama yöntemi ile vatandaşlara tahsis ediliyor.

Herkes tarafından kullanılması amaçlan Hobi Bahçeleri, ilk sahibi tarafından ekilmediği zaman bir sonra ki sene aynı kişiye tahsis edilmiyor. Kiralama süresini uzatmak isteyen vatandaşlar ise önceden ilgili birime bilgi veriyor. Hobi bahçelerinin yanı sıra Arnavutköy Belediyesi tarafından oluşturulan fidanlıktan ise çeşitli tohumlar ve fideler alınabiliyor. Ayrıca Bostan Gülistan Hobi Bahçesi içerisinde kafe, oyun alanları ve otopark bulunuyor.

Herkesin Sofrasında Kendi Ürünü Var

 Altı yıldır hizmet veren hobi bahçesinden faydalanan vatandaşlar, aileleri ile güzel vakit geçirirken aynı zamanda doğa ile iç içe olmanın huzurunu yaşıyor. Mısırdan soğana, çilekten kavun ve karpuza, domatesten salatalığa kadar birçok sebze ve meyveni ekildiği bahçelerden toplanan ürünler, sofraların vazgeçilmezleri oluyor.

Çocukların oyun oynayabileceği oyun alanı, piknik alanları, araç gereç ekipmanları muhafazası için prefabrik yapı, özel günlerde bir araya gelinebilecek sosyal tesis, otopark ve kontrollü giriş çıkışlarla

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?