Büyük Zaferin 96. Yıl Dönümü Törenle Kutlandı

31 Ağustos 2018 Cuma

30 Ağustos Zafer Bayramı Arnavutköy’de de törenle kutlandı. Kozlar Parkı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlamalar, kaymakamlıkta tebriklerin kabul edilmesiyle devam etti.

30 Ağustos Zaferi'nin 96. yıl dönümü kutlamaları Arnavutköy’de saat 09.00'da Atatürk Anıtı önünde başladı. Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı Garnizon Komutanı Hava Savunma Kıdemli Albay Nurettin Saral Atatürk Anıtı'na çelenklerini sundu. Çelenk sunumunun ardından Atatürk Anıtı önündeki tören sona erdi.

Kozlar Parkı’ndaki çelenk sunma töreninin ardından Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu; Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ve Garnizon Komutanı Hava Savunma Kıdemli Albay Nurettin Saral’ı makamında ağırlayarak tebrikleri kabul etti.