Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy’de Sinema Geceleri Başladı

Arnavutköy’de Sinema Geceleri Başladı

07 Eylül 2018 Cuma

Arnavutköy Belediyesi tarafından bu sene ilk defa düzenlenen sinema gecelerine binlerce vatandaş katıldı. Etkinliğin ilk gününde 120 adlı filmi izleyen vatandaşlar, keyifli dakikalar yaşadı.

70 ve 80’li yıllara damgasını vuran, açık hava sinema geceleri Arnavutköy’de yeniden hayat buldu. Bu kapsamda düzenlenen sinema gecelerine vatandaşlardan yoğun bir katılım sağlandı. 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda bir araya gelen vatandaşlar, etkinliğin ilk filmi olan; 2008’de vizyona giren, yönetmenliğini Özhan Eren ve Murat Saraçoğlu’nun yaptığı, 120 adlı filmi izledi. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen film gösteriminde, izleyiciye sinema gecelerinin olmazsa olmazı patlamış mısır ve gazoz ikram edildi. Vatandaşlar etkinlikten dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Ayrıca etkinlik öncesi de çocuklar için birbirinden eğlenceli aktiviteler yapıldı.

9 Eylül’e kadar devam edecek

Hem yetişkinler hem de çocuklar için düzenlenen sinema gecelerinde birbirinden güzel filmler gösterime girecek. Etkinlik çerçevesinde: 2005’de vizyona giren, yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı Babam ve Oğlum, 2007’de vizyona giren, yönetmenliğini Aamir Khan’ın yaptığı Her Çocuk Özeldir, 2007’de vizyona giren, yönetmenliğini Gabriele Muccino’nun yaptığı Umudunu Kaybetme ve 2004’de vizyona giren yönetmenliğini Peter Hewitt’in yaptığı Garfield adlı filmler seyirci ile buluşacak. Yıldızların altında, açık havada ailece sinema keyfi yaşamak isteyen vatandaşlar için etkinlik 9 Eylül’e kadar devam edecek.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?