Arnavutköy Belediyesi
Minikler İçin Zil Çaldı

Minikler İçin Zil Çaldı

17 Eylül 2018 Pazartesi

2018- 2019 eğitim ve öğretim yılı 'uyum süreci' kapsamında Arnavutköy Belediyesi, ilçede bulunan tüm ilkokullarda çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Yeni eğitim ve öğretim yılında okul öncesi ve ilkokul 1. Sınıflar için "okula uyum eğitimi" başladı. Arnavutköy Belediyesi tarafından her yıl eğitim döneminde öğrencilerin okullara alışmaları için düzenlediği etkinliklere bu sene de sürdürdü. İlçede bulunan ilkokullarda 1 hafta boyunca öğrencilerin eğlenebileceği, oyun gurupları konuldu. Okulu yeni başlayan minikleri, okul hayatını sevdirmek için düzenlenen etkinliklerde minikler, doyasıya eğlendi.

Okula Uyum Süreci Bir Hafta Sürecek

Kendileri için okul bahçelerine kurulan oyun gruplarında toplanan öğrenciler eğlenerek okula “Merhaba” diyor. Anaokulu ve ilköğretim birinci sınıfa yeni başlayan miniklerde okul fobisinin oluşmasının önüne geçilmesi amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Arnavutköy’de eğitim veren ilköğretim okullarına şişme oyun grupları konuldu.

Arnavutköy’de “Okula Merhaba Şenliği’nde buluşan Anaokulu ve ilköğretime yeni başlayan minik öğrenciler bir hafta boyunca bolca eğlenecekler.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?