Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy’de Muhtarlar Günü Kutlandı

Arnavutköy’de Muhtarlar Günü Kutlandı

19 Ekim 2018 Cuma

Arnavutköy Belediyesi tarafından 19 Ekim Muhtarlar günü programa düzenlendi. Programa Belediye Başkanı Haşim Baltacı da katıldı.

19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Durusu Park Otel’de kutlama programı gerçekleştirildi. Programa Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ve muhtarlar katıldı. Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm mahalle ve köy muhtarları Arnavutköy Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu yemek programından dolayı memnun olduklarını dile getirdiler.

“Muhtarlar, devlet için sinir uçlarıdır”

Muhtarlar günü programında konuşan Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş: “Köylerde muhtarlarımız üzerine düşeni en güzel şekilde yerine getirmişlerdir. Muhtarlar hem merkezi idari açısından hem de yerel idari açısından devlet için sinir uçları gibidirler. Bizim vatandaşa ilk temas noktamız muhtarlar o yüzden devlet olarak muhtarlarımızı çok önemsiyoruz. Onların her zaman yanındayız. Onlarla her zaman gönül birlikteliği içerisinde hizmet birlikteliği yapma taraftarıyız. Gönül birlikteliği olmazsa, hizmet birlikteliği olması mümkün değildir” ifadelerini kullandı.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydası olandır”

Önemli bir günde bir araya geldiklerini belirten Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı şunları söyledi: “Bugün muhtarlarımız için önemli bir gün. Bugünü anlamak, anlatmak ve yaptığınız vazifenin önemini ifade etmek adına böyle bir günün olması bir nevi vefanın gereğidir. İnsanların en hayırlısı, insanlara faydası olandır. Bu alan hizmet alanı, insanların memnuniyetini oluşturacak bir ortama hizmet ettiğimiz zaman da fevkalade bir iş yaptığımızın manevi hazzını yaşıyoruz. Bunu iyi anlamak ve mahiyetini unutmamak lazım.

“Belediyemizin ve kurumların gözü ve kulağı durumdayız” 

Arnavutköy Muhtarlar Derneği Başkanı Şahimerdan Fidaner ise: “Eğer toplum yararına bir yararımız oluyorsa bunda, Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın katkıları çok büyüktür. Takdir edilirse bizler, mahallelerimizde belediyemizin ve kurumların gözü ve kulağı durumdayız”  şeklinde konuştu.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?