Mardin’deki Gençlik ve Kültür Merkezleri’nin İnşaatı Yükseliyor

23 Ekim 2018 Salı

Arnavutköy Belediyesi’nin Mardin’deki kardeş ilçeler olan Derik ve Dargeçit’te yaptırdığı Gençlik ve Kültür Merkezleri’nin inşaatı yükseliyor. Başkan Baltacı Gençlik ve Kültür Merkezleri’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Arnavutköy Belediyesi, kayyum atanarak yeni bir sayfa açan Mardin’in Derik ve Dargeçit ilçelerini ziyaret ederek destek taahhüdünde bulunmuş, Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın talimatıyla başkan yardımcıları ve birim müdürlerinden oluşan heyet, Derik ve Dargeçit Kaymakamlarına destek sözü vermişti. Bu çerçevede Derik ve Dargeçit’te Gençlik ve Kültür Merkezi yapılmasına karar verilmişti. Yapılması planlanan Gençlik ve Kültür Merkezi’nin inşaatına başlandı. Mardin’de Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk adına düzenlenen 1. Zeytin Festivali ve 2. Çocuk Şenliği’ne katılan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, yapımı devam eden Gençlik ve Kültür Merkezleri’ni de ziyaret ederek incelemelerde bulundu.