Minikler Daha Yeşil Bir Arnavutköy İçin Fidan Dikti

07 Kasım 2018 Çarşamba

Gelecek nesillerimizin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için Arnavutköy Belediyesi Bostan Gülistan Hobi Bahçesi’nde Fidan dikim etkinliği düzenlendi.

Arnavutköy Belediyesi Bostan Gülistan Hobi Bahçesi’nde gelecek nesillerimizin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan 10 Milyon Fidan dikim etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe katılan Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli,  Piri Reis İlkokulu öğrencileri ile birlikte fidan dikip fidanlara can suyu verdi. Fidan dikiminin ardından öğrenciler hobi bahçeleri ve seraları gezdi. Bahçıvanlardan bilgi alan öğrenciler, seralarda yetişen meyve sebzelerden yedi. Çocuklarda doğa sevgisinin önemine değinen Kemal Aygenli: “Çocuklarımızın toprak sevgisini, ağaç sevgisini aşılamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Umarım bundan çocuklar da büyükler de ders alır. Bu amaçla yapmış olduğumuz bu program umarım hayırlı olur” ifadelerini kullandı.