Erasmus Öğretmenlerinden Arnavutköy Belediyesi’ne Ziyaret

19 Kasım 2018 Pazartesi

Avrupa Birliği tarafından yürütülen Erasmus programı kapsamında 14 öğretmen, Arnavutköy Belediyesi’ni ziyaret etti. Misafirleri karşılayan Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli, Arnavutköy’deki projeler ve kültürel faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Hırvatistan, Slovakya, İtalya ve Portekiz’den gelen öğretmenlerden oluşan heyeti, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli misafir etti. Avrupa Birliği tarafından desteklenen Erasmus programı kapsamında ilçede bulunan heyete, Fatih İlkokulu Okul Müdürü Recep Tosuncuk eşlik etti.

Ziyarette Başkan Yardımcısı Aygenli’ye çeşitli sorular yönelten öğretmenler, yerel yönetimler hakkında da bilgi aldılar. Arnavutköy’deki projeleri öğretmenlere anlatan Aygenli, Arnavutköy Belediyesi’nin yürütmüş olduğu kültürel faaliyetler hakkında da bilgi verdi. Gelen heyet Belediye Başkan Yardımcısı Aygenli’ye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.