İmrahor Meydan Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

19 Kasım 2018 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapımına başlanan İmrahor Meydan düzenleme çalışmaları devam ediyor. Yüzde 75’i tamamlanan meydanın kısa sürede hizmete açılacak.

Arnavutköy Belediyesi ilçenin daha modern görünüme kavuşabilmesi için meydan düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda yapımına başlanan İmrahor Meydan düzenleme çalışmalarının yüzde 75’i tamamlandı. 16 bin 500 metrekare alana yapılan meydan düzenleme projesi içerisinde; Açık ve yarı açık oturma mekanları, çiçek partelleri, kuru havuz, çocuk oyun alanı ve bisiklet yolu yer almakta. Ayrıca 2 bin metrekarelik tesiste; sağlık ocağı, muhtarlık, zabıta, çok amaçlı salon, eğitim merkezi ve restoranda yer alacak. Kısa süre içerisinde hizmete açılması beklenen meydanın, İmrahor Mahallesine yeni bir görünüm kazandırılması hedefleniyor.