Arnavutköy Belediyesi
24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla Yemekli Program Düzenlendi

24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla Yemekli Program Düzenlendi

26 Kasım 2018 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla ilçede görev yapan eğitimcileri bir araya getirdi.

Arnavutköy Belediyesi, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla ilçede görev yapan eğitimcileri bir araya getirdi. Programda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Cumhuriyetin 100. yılında 2023 vizyonu içerisinde çok daha güzel bir Türkiye ortaya çıkacak” dedi.

Arnavutköy Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçede görev yapan öğretmenlere yemekli bir program düzenledi. Yeni Hizmet Binası'nda düzenlenen etkinliğe Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ, Belediye Meclis üyeleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Programda ilçede görev alan öğretmenlerin görüşlerinin yer aldığı konuşmalarla başladı. Protokol konuşmaları sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Türk Halk ve Sanat Müziği Öğretmenleri korosu mini konser verdi. İlçede görevli bin 600 öğretmenin katıldığı organizasyonda öğretmenlerin hep bir ağızdan söylediği şarkılarla unutulmaz bir müzik şöleni yaşandı. Etkinlik sonunda öğretmenlere belediye tarafından özel hazırlanan hediyeler takdim edildi.

“2023 vizyonu içerisinde çok daha güzel bir Türkiye ortaya çıkacak”

Programda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, yeni nesil öğretmenlerin iyi şartlarda yetiştirildiğini belirterek: “Okullarımızın fiziki imkânları çok daha iyi noktada. Gelecek zamanlarda tekli eğitimle daha güzel ve nitelikli eğitim yuvaları hem ilçemizde hem de ülkemizde hayatiyet bulacak. Sayın Cumhurbaşkanımız eğitim konusunda çok hassas ve bu konuda katkılar sunmaya devam eden sistemin başında. Birçok öğretmenimiz, yeni atanan öğretmenlerimiz, hizmet sunan öğretmenlerimiz yeni üniversiteler ile daha güzel imkânlarla yetişiyorlar. Bütün bu imkânlara gönüllülük esasına dayanan siz değerli öğretmenlerimizin meziyetleri de eklenince ortaya inşallah Cumhuriyetin 100. yılında 2023 vizyonu içerisinde çok daha güzel bir Türkiye ortaya çıkacak. İlerleyen yıllarda belki bizler görmeyeceğiz ama dünyanın en önemli ülkeleri arasına yükselecek. İşte muasır medeniyet dediğimiz noktaya çıkacak olan ülkemizin değerli bir zümresi olmaya devam edecek olan öğretmenlerimizle beraber çok daha iyi yerlere geleceğiz” dedi.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?