Her Yere Park, Her Yerde Park

29 Kasım 2018 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi tarafından ilçe geneline 13 yeni park yapıldı. Çalışmalar kapsamında 10 park da revize edildi.

Arnavutköy Belediyesi mahallelerde yaptığı çalışmalarla hem çocukları hem ailelerini sevindiriyor. Bu çerçevede; Taşoluk Mahallesi, Boğazköy Mahallesi, İmrahor Mahallesi, Fatih Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Yunus Emre Mahallesi, Anadolu Mahallesi, İslambey Mahallesi, Deliklikaya Mahallesi ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne yetişkinler için aktivite ve dinlenme mekânı, çocuklar için de oyun alanı ihtiyacının karşılanması için yeni parklar yapıldı. Çalışmalar kapsamında da Mavigöl Mahallesi, Hadımköy Mahallesi, Nenehatun Mahallesi, Haraççı Mahallesi ve Merkez Mahallesi’nde bulunan parklar revize edildi. Çocukların oyun oynayarak, hem zihinsel hem de fizyolojik gelişimlerini sağlıklı olarak geliştirebilmeleri için yapılan parklarda, minikler bir arada hareketli zamanlar geçirecek, bu sayede hem kas gelişimlerini sağlayacak hem de sosyalleşmeyi ve paylaşımı öğrenecekler.