Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy Belediyesi İstihdamda Engel Tanımıyor

Arnavutköy Belediyesi İstihdamda Engel Tanımıyor

04 Aralık 2018 Salı

Arnavutköy Belediyesi öncülüğünde ve İŞKUR’un ortaklığında düzenlenen programda, özel sektörde faaliyet gösteren 30 firma, 107 engelli vatandaşa iş imkânı sağladı.

Arnavutköy Belediyesi’nin önemli kurumlarından olan İstihdam Merkezi (ABİM), Yaşlı ve Engelli Merkezi (AYEM) öncülüğüyle ve Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) ortaklığıyla engelli vatandaşlar için istihdam programı düzenlendi. 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle gerçekleştirilen programa Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, İŞKUR temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Özel sektörde faaliyet gösteren 30 firmanın iş imkânı sağlamak için hazır bulunduğu alanda, 107 engelli vatandaş iş sahibi olmak için hazır bulundu. 

“107 engelli vatandaşımızın istihdamını gerçekleştireceğiz”

Programda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “3 Aralık Dünya Engeliler gününün bütün vatandaşlarımıza huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Bugün 107 engelli vatandaşımızın istihdamını gerçekleştireceğiz. Arnavutköy Belediyesi İstihdam Merkezi’nin organizasyonunda, İŞKUR’un paydaşlığında ve Arnavutköy’de faaliyet gösteren özellikle sanayide ve diğer ticaretle uğraşan kurumlarımızın engelli istihdamına yönelik yapılan çalışmayı bugün burada yönetiyoruz. İnşallah günün sonunda vatandaşlarımız iş imkanına kavuşacak” diye konuştu. 
 

“Engelli vatandaşlarımızın iş sahibi olması için kurslar veriyoruz”

Arnavutköy Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini yürüten Yaşlı ve Engelli Merkezi hakkında bilgi veren Başkan Baltacı: “Arnavutköy Belediyesi Yaşlı ve Engelli Merkezi adında önemli bir kurumumuz var. Bu kurum aracılığıyla engelli ve yaşlı vatandaşlarımızı ihtiyacı olan her alanda destekliyoruz.  Gerek günlük hayatlarında, işlerinin yönetilmesinde gerek de sağlıkla ilgili, evde bakım faaliyetleri ile ilgili çok önemli bir görevi ifa ediyoruz. Her şeyden önemlisi engelli vatandaşlarımızın iş sahibi olması için kurslar veriyoruz. İnşallah bu hayırlı hizmetin gelecekte daha kaliteli olabilmesi için özel bir gayretimiz olacak” ifadelerini kullandı.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?