Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy Belediyesi Engelleri Aşıyor

Arnavutköy Belediyesi Engelleri Aşıyor

07 Aralık 2018 Cuma

3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında Arnavutköy Belediyesi’nde özel program düzenlendi.

Arnavutköy Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında yemekli program düzenlendi. Gerçekleştirilen programa; Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, İŞKUR temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, engelliler ve engelli aileleri katıldı. Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonasında birinci olan Arnavutköy Belediye Spor yüzücüsü Koral Erdiniz’e programda ödül verildi. Başkan Baltacı’dan ödülünü alan Erdiniz, desteklerinden dolayı Arnavutköy Belediyesi’ne teşekkür etti.

Medikal malzeme desteği

Arnavutköy Belediyesi Yaşlı ve Engelli Merkezi tarafından her yıl düzenlenen medikal malzeme dağıtımı bu yıl da gerçekleşti. Engelli vatandaşların en çok ihtiyaç duydukları medikal malzemeler; akülü sandalye, tekerlekli sandalye, işitme cihazı ve tıbbi sarf malzemeleri Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından vatandaşlara dağıtıldı.

“AYEM olarak yıllardır çok güzel çalışmalara imza atıyoruz”

Programda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı şunları kaydetti: “Hayatın her anı mutluluk içerisinde geçmiyor. Tatlı ve acı yan yana oluyor. Ama hepimiz insan olarak birey olarak başka olumsuzlukları düşünerek şükretmeye yönelmek suretiyle bulunduğumuz anı daha değerli kılabiliriz. Böyle yaparak hem isyan gibi bir olumsuzluğun içerisine düşmüyoruz hem de sabır denen önemli bir nimeti de hatırlamış oluyoruz. Hayatın her alanından güzel yaşantı tabloları çıkartmak mümkün. Engelli bireylerimizle yıllardır bir araya geldiğimizde söylemeyi arzu ettiğimiz bu. Bizim engelli vatandaşlarımızın yaşadığı problemlerden kurum olarak haberimiz var. Engelli vatandaşlarımıza hangi olumlu şartları sunabiliriz, hangi güzellikleri sunabiliriz ve yaşamlarını nasıl kolaylaştırabiliriz diye önemli bir gayret içerisindeyiz. Bu anlamda Arnavutköy Belediyesi Yaşlı ve Engelli Merkezi olarak yıllardır çok güzel çalışmalara imza atıyoruz.”  

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?