Arnavutköy Belediyesi
6 Ayda 295 Cami Temizlendi

6 Ayda 295 Cami Temizlendi

10 Aralık 2018 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından oluşturulan 10 kişilik ekip, 6 ayda 295 camiyi temizledi.

Camilerin temiz olması bilincinde olan Arnavutköy Belediyesi, ilçede bulunan camilerin temizliğini yapıyor. Her gün farklı bir caminin temizliğini gerçekleştiren Arnavutköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, son olarak Mavigöl Mahallesi’ndeki Ensar Cami’nin temizliğini yaptı.

Arnavutköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce oluşturulan 10 kişilik ekip, ilçede bulunan camileri baştan aşağı modern aletlerle temizleyerek, cami cemaatinin daha temiz ortamlarda ibadet etmesini sağlıyor.

Bugüne kadar yüzlerce cami dönüşümlü olarak temizlenirken, aynı gün içerisinde ibadete hazır hale getirildi. Bu kapsamda Arnavutköy Belediyesi tarafından yürütülen rutin çalışmalarda; 118 adet cami 2 adet cem evi temizliği gerçekleştiriliyor.

Her ibadethaneye ortalama 2 ayda bir temizlik sırası gelirken, ibadethanelerde halı yıkama, süpürme, toz alma, cam silme,  avize ve kapıların temizliği ile örümcek ağı temizliği, ayakkabılıkların temizliği, şadırvan ve tuvaletlerin detaylı olarak temizliği yapılıyor.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?